Heti menü: az olasz lágy sajt bűvöletébe esünk - mozzarellázásra fel!

Néztetek már videót arról, hogyan készül a mozzarella? Ha nem, akkor sürgősen pótoljátok. A kóstolása után biztosan rákattantok, hogy aztán ahová tudjátok felhasználjátok. (x)

Most egy olyan heti menüt állítottunk össze nektek, amiben a mozzarelláé a főszerep. Reméljük úgy örültök az ételek szemrevételezése közben, ahogyan mi éreztünk a lista összeállítása során!

A receptek elkészítéséhez keress termékeket a Szarvasi Mozzarella kínálatában itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.