Heti menü: ebédet fél óra alatt!

Nap mint nap szembesülünk azzal, hogy gyorsan kell alkotni valamit a konyhában, mégse a szomszédos kifőzde győzedelmeskedjen. Gyors receptekkel segít ebben az e heti menü! 

Hozzászólások (4)

Törölt felhasználó

Kedves Szerkeszt?, Nagyon szerettem volna a heti menü alapján f?zni a héten, de megdöbbentem rajta, hogy mennyire egysíkú (fokhagyma fokhagymával), egymást követ? napokon tészta, de a szombati desszert viszi a pálmát. Nem vagyok édesszájú, de még sohasem jutott eszembe a cigánypecsenyér?l, hogy esetleg desszert... Valami kreatív változásban bízva üdvözlöm a csapatot.

Törölt felhasználó

Engem is összezavartatok. Most krémlevest f?zzek vagy krémlevest? Vagy inkább krémlevest? :)

Törölt felhasználó

Igen, szerdán is szombaton is és vasárnap is hagymaleves!!! Vasárnapra legalább zöldséglevest betehettetek volna a menü kínálatba. Ráadásul a múltheti menübe vasárnap még leves sem volt :(

Tmea

Hát ez tényleg rémes...

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek