Heti menü: 30 perces fogások adventre

Az ünnep közeledtével egyre nagyobb a rohanás - munka, ajándékok, beszerzés a köbön. 30 perces receptekkel könnyítjük meg az ünnepi hajszát!

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

hali a vasárnapi men? azért picit er?s nem , hogy f?ételként juhtúrós sztrapacska van és utána desszertnek túrós finomság sztem egy túrós tésztás étel után egy másik tésztás túrós sütit adni még akkor is ha az a másik édes, nem túl szerencsés !

Címlapról ajánljuk

Színes-illatos citrussaláta, amitől biztosan boldogabb lesz a tél

A tél nem éppen a salátázás időszaka, legalábbis papíron, a színekre, harsanós zöldekre és gyümölcsökre, a vitaminra (na meg a karcsúbb alakra) viszont ilyenkor is vágyunk, sőt. Főzzünk abból ami van, azaz jelen esetben főznünk sem kell: használjuk ki a szezon gyümölcseit, és dobjunk össze egy nagyon pikáns, nagyon színes citrussalátát édesköménylevelekkel!

Hering András

További cikkek

Ez történik, ha egy hónapig nem eszel húst és tejterméket

Egyre többen kezdik a hús elhagyásával az új évet: a Veganuár évről évre népszerűbbé válik, ami nem csoda, a húsfogyasztás visszafogása az egészségnek is jót tesz. Más kérdés, hogy a veganizmusnak milyen előnyei és hátrányai vannak – de az biztos, hogy rövid távon kifejezetten hasznos elhagyni az állati eredetű termékeket.