Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Kezdődik a kínai holdújév! Íme 12 szaftos disznóság, amelyet ki kell próbálnod!

Elkezdődött a kínai holdújév, amely ez alkalommal a disznó jegyében fog telni. A különleges alkalomból szaftos disznóságokkal készültünk az összes csillagjegy számára.

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A hét közepén nagyon érzékennyé válhatsz, ám nem szabad csüggedned, a hétvége ugyanis rengeteg jó élménnyel gazdagíthat majd! 


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Igazán pezsgő hétnek nézel elébe, a hétvégére rengeteg program gyűlik össze, melynek során rég nem látott barátokkal és új ismerősökkel is találkozhatsz!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Elfoglalt hétnek nézel elébe, a hétvégét viszont teljes egészében a családoddal töltheted. Éppen egy hétvégi, családias napra való ez a finom, fűszeres kolbásszal töltött karaj. 


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. A következő napokban sok új információt sajátíthatsz el, így ez a hét a tudás hete lesz. Tanulnál valami új receptet? Készítsd el ezt az isteni mézes-szójaszószos egyebsültet. 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Felkészültél az influenzaszezonra, de még mindig félsz attól, hogy leteper a járvány. Ne stresszeld túl magad, inkább egyél egy finom rozmaringos szűzpecsenyét!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Amennyire kirobbanó formában vagy, annyira rizikós, hogy a héten elkapsz valami kellemetlen betegséget. Öltözz rétegesen és fogyassz sok gyümölcsöt, az egészséges táplálkozás mellett azért gondolj a finom falatokra is!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A héten rengeteg bókot és dicséretet fogsz kapni nem csak azért, mert jól érzed magad a bőrödben, hanem azért is, mert minden kihívást tökéletes talpraesettséggel teljesítesz. Bevállalnád ezt a gyönyörű disznósültet? 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket.  Nyitott és energikus vagy, ám lehetséges, hogy a megszokottnál könnyebben folyik ki a kezeid közül a pénz. Ez az ízletes karaj nem lesz a pénztárcád terhére!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus.  Egész héten pörögni fogsz, nem csak a munkádban de a magánéletedben is igyekszel majd a csúcsra törni, ehhez pedig mi sem lenne jobb üzemanyagforrás, mint egy ízletes narancsos-kakukkfüve karaj.

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A Te időd igazán csak hétvégén jön el, ki sem látsz majd a baráti meghívásokból és találkozókból. Készítsd el ezt a finom Gravy mártásos karajt, amelynek garantált sikere lesz a barátok között!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Mozgalmas napoknak nézel elébe, könnyen előfordulhat, hogy túlóráznod kell, és a hétvége sem feltétlenül a pihenésről fog szólni. Kevés időd van a főzésre? Íme egy finom és klasszikus párizsi szelet.


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A téged jellemző energikusság egy kicsit alábbhagy ezen a héten, teljesen érthető, ha lesznek olyan napjaid, amikor legszívesebben ki sem mozdulnál az ágyból. Fel a fejjel, péntektől csupa erő és vidámság fogja jellemezni a napjaidat!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!