11 ízletes és olcsó náthaűző leves a hét első napjaira

11 finom és laktató levessel készültünk a hét első napjaira azoknak, akiknek nem marad túl sok idejük a főzésre. Egyetek egészségesen, hogy biztosan elkerüljön a nátha!

  1. 1.

    Toszkán kelkáposztaleves

  2. 2.

    Háromhagymás leves

  3. 3.

    Frankfurti leves egyszerűen

  4. 4.

    Egyszerű fokhagymakrémleves

  5. 5.

    Sárgarépa leves

  6. 6.

    Köménymagos leves tojással

  7. 7.

    Füstölt húsleves pirított zsemlekockás galuskával

  8. 8.

    Egyszerű tejfölös zöldbableves

  9. 9.

    Egész tojásos leves Gabystól

  10. 10.

    Pulykanyakleves lúdgége tésztával

  11. 11.

    Zöldborsós csirkemájleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!