17 szuper recept a csirke összes részéből

Általában a csirke mellét részesítjük előnyben, pedig az összes porcikáját felhasználhatjuk. 17 szuper receptötletet hoztunk nektek csirkéből.

A Konyhafőnök mai adásában a csirke volt a feladat. A szakácsok egyesével választhattak a csirke részei közöl - elsőnek az osztriga tűnt el, utolsónak a comb. Mi most 17 szuper receptet hoztunk a csirke különböző részeiből, hogy ihletet kapjatok - hiszen nem csak csirkemellből áll a világ!

  1. 1.

    Csirkecombbal töltött batyu

  2. 2.

    Barbár csirke

  3. 3.

    Fehér csirkealaplé

  4. 4.

    Részeges csirke

  5. 5.

    Tyúktepertő csirkefarhátból

  6. 6.

    Hagymás sült csirkemáj

  7. 7.

    Fűszeres-ropogós csirkeszárnyak

  8. 8.

    Rizses csirkenyak pörkölt

  9. 9.

    Csupaszív raguleves kalap alatt

  10. 10.

    Csirkezúzapörkölt 2.

  11. 11.

    Mézes - narancsos csirke

  12. 12.

    Szezámos ázsiai csirkeszárnyak

  13. 13.

    Egyszerű csirkemájpástétom

  14. 14.

    Csirke lollipop

  15. 15.

    Egészben sült csirke Coook konyhájából

  16. 16.

    Hideg csirketál gyümölccsel

  17. 17.

    Csirkés korma curry

Tudj meg többet a Konyhafőnök 3. évadjáról itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek