Halak a tálon!

A magyarok nem esznek elég halat. Ezzel a haltálvariációval - amit a Konyhafőnökből lestünk - most megpróbáljuk meghozni a halhoz a kedveteket!

Lazac, süllő, fogas, ponty, durbincs, keszeg...rengeteg halat kaphatunk akár a piacon, akár a nagyobb bevásárlóközpontokban. Valamiért mégis kevés halat eszünk. A Konyhafőnök mai adásában Bernáth József séf egy haltálat mutatott be, mi is hoztunk 13 különböző módon elkészített halat - hátha megjön hozzá mindenki kedve!

  1. 1.

    Vajjal sült fogasfilé vajas krumlival

  2. 2.

    Lazac céklaágyon

  3. 3.

    Szezámmagos rántott ponty

  4. 4.

    Papírban sült pisztráng GastroHobbi konyhájából

  5. 5.

    Lazac grapefruitos édesköménnyel

  6. 6.

    Aranypanírban sült hekkfilé

  7. 7.

    Kétszersült tilápia

  8. 8.

    Mézes-szójás vörös tonhalfilé

  9. 9.

    Fehérboros töltött csuka

  10. 10.

    Vajban sült tejszínes mogyorós busa filé petrezselymes krumplival

  11. 11.

    Sonkába tekert hal tejszínes káposztával

  12. 12.

    Füstölt lusta pisztráng

  13. 13.

    Doveri nyelvhal tekercs rákkal

A Konyhafőnök 3. évadáról további információt itt találsz!

Címlapról ajánljuk

3 észbontó fügés sütemény, ha már herótod van a lekvárfőzéstől

Az egyik legszebb probléma, amikor az ember már nem tud mihez kezdeni a kertjében termő gyümölccsel. A füge külön kihívást jelent ebben a témakörben, ugyanis ősszel olyan bőséges termést produkál (ráadásul a nyár után második alkalommal), hogy háziasszony/úr legyen a talpán, aki azt be tudja főzni. Vagy süteménybe sütni: például az alábbi háromba.

Lakos Benedek

További cikkek