Halak a tálon!

A magyarok nem esznek elég halat. Ezzel a haltálvariációval - amit a Konyhafőnökből lestünk - most megpróbáljuk meghozni a halhoz a kedveteket!

Lazac, süllő, fogas, ponty, durbincs, keszeg...rengeteg halat kaphatunk akár a piacon, akár a nagyobb bevásárlóközpontokban. Valamiért mégis kevés halat eszünk. A Konyhafőnök mai adásában Bernáth József séf egy haltálat mutatott be, mi is hoztunk 13 különböző módon elkészített halat - hátha megjön hozzá mindenki kedve!

  1. 1.

    Vajjal sült fogasfilé vajas krumlival

  2. 2.

    Lazac céklaágyon

  3. 3.

    Szezámmagos rántott ponty

  4. 4.

    Papírban sült pisztráng GastroHobbi konyhájából

  5. 5.

    Lazac grapefruitos édesköménnyel

  6. 6.

    Aranypanírban sült hekkfilé

  7. 7.

    Kétszersült tilápia

  8. 8.

    Mézes-szójás vörös tonhalfilé

  9. 9.

    Fehérboros töltött csuka

  10. 10.

    Vajban sült tejszínes mogyorós busa filé petrezselymes krumplival

  11. 11.

    Sonkába tekert hal tejszínes káposztával

  12. 12.

    Füstölt lusta pisztráng

  13. 13.

    Doveri nyelvhal tekercs rákkal

A Konyhafőnök 3. évadáról további információt itt találsz!

Címlapról ajánljuk

Ezt add a gyümölcskonzervhez, ha ehetetlenül édes

A friss gyümölcs természetesen a legegészségesebb, de különösen a téli hónapokban, amikor szűkösebb a szezonális kínálat, néha jólesik egy édes gyümölcskonzervekből készült saláta. De az édes is lehet túl édes, ezért Napi Tippünkben azt mutatjuk be, mivel tudsz javítani a túl édes gyümölcskonzerv ízén.

Szász Nóri

További cikkek

4 dolog, amit sose tegyél a konyhapultra

A konyhapultra sorakoztatott tárgyak nemcsak esztétikailag ronthatnak a konyha összképén, hanem akár veszélyt is jelenthetnek. Ha neked is zsúfolt konyhád van, akkor érdemes átgondolni, mi az, aminek nincs helye a pulton. Gyűjtésünk abban segít, mit nem kellene a konyhapulton tárolnod.