Halak a tálon!

A magyarok nem esznek elég halat. Ezzel a haltálvariációval - amit a Konyhafőnökből lestünk - most megpróbáljuk meghozni a halhoz a kedveteket!

Lazac, süllő, fogas, ponty, durbincs, keszeg...rengeteg halat kaphatunk akár a piacon, akár a nagyobb bevásárlóközpontokban. Valamiért mégis kevés halat eszünk. A Konyhafőnök mai adásában Bernáth József séf egy haltálat mutatott be, mi is hoztunk 13 különböző módon elkészített halat - hátha megjön hozzá mindenki kedve!

  1. 1.

    Vajjal sült fogasfilé vajas krumlival

  2. 2.

    Lazac céklaágyon

  3. 3.

    Szezámmagos rántott ponty

  4. 4.

    Papírban sült pisztráng GastroHobbi konyhájából

  5. 5.

    Lazac grapefruitos édesköménnyel

  6. 6.

    Aranypanírban sült hekkfilé

  7. 7.

    Kétszersült tilápia

  8. 8.

    Mézes-szójás vörös tonhalfilé

  9. 9.

    Fehérboros töltött csuka

  10. 10.

    Vajban sült tejszínes mogyorós busa filé petrezselymes krumplival

  11. 11.

    Sonkába tekert hal tejszínes káposztával

  12. 12.

    Füstölt lusta pisztráng

  13. 13.

    Doveri nyelvhal tekercs rákkal

A Konyhafőnök 3. évadáról további információt itt találsz!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!