Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt lusta pisztráng

Füstölt lusta pisztráng
Füstölt lusta pisztráng
100 perc / előkészület: 10 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Érdemes megkóstolnia annak is, aki nem nagyon szereti a hal ízét. Ezt nem lehet nem szeretni. Olyan egyszerű, hogy itt a szakács a lusta, nem a pisztráng - az viszont MENNYEI!

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tisztítsuk meg, forgassuk meg durva szemű sóban a pisztrángot (belülre is jusson!).
  2. A füstölőbe tegyünk bükkfa forgácsot. A füst fűszerezhető: rozmaring vagy borókabogyó keverhető a forgácshoz.
  3. Tegyük a pisztrángot a forró füstölőbe. Másfél óra alatt elkészül, ha a füstölőben kb. 80C° uralkodik.
  • sütési hőfok: 90°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 959
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Runnkarlen

Mióta szakács: 2014.08.21.
2 recept

egyéb elnevezések

Runnkarlen Füstölt Lusta Pisztráng

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

444
pisztráng 2 kg
0 ízlés szerint