11 fűszeres sült csirke a combtól a szárnyig, ami után has nem marad üresen

A csirke minden részével van egy izgalmas, fűszeres receptünk. Ezekkel garantált a változatos és tápláló étkezés, akár az egész héten.

  1. 1.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  2. 2.

    Mustáros-csípős csirkecomb

  3. 3.

    Spárgás csirkecombok misós vajban

  4. 4.

    Szezámos-gyömbéres csirke

  5. 5.

    Öt hozzávalós parmezános csirkemell

  6. 6.

    Kerti fűszeres grillezett csirkemell fűszervajjal, grill paprikával

  7. 7.

    Sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb

  8. 8.

    Mézes-szójás csirke

  9. 9.

    Omlós csirkemell aszalt paradicsomos-kapribogyós mártásban

  10. 10.

    Andris csirkeszárnyai

  11. 11.

    Ujjszopogatós csirkeszárnyak

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek