Ezt a 13 lángost nagyon imádjátok

Szentül hiszem, hogy a lángos nem igazán nyári étel. Viszont annyira jó és olyan erős függőséget okoz, hogy valamikor muszáj enni. Például most! Ezek a legjobbak:

 1. 1.

  Retró strandos lángos

 2. 2.

  Joghurtos lángos

 3. 3.

  Burgonyás lángos 5.

 4. 4.

  Karingó-csavart krumplis lángos

 5. 5.

  Kefíres lángos 1.

 6. 6.

  Káposztás lángos

 7. 7.

  Egyszerű töltött lángos

 8. 8.

  Gombával töltött lángos

 9. 9.

  Töltött kolbászos lángos

 10. 10.

  Virslis lángos

 11. 11.

  Gluténmentes lángos

 12. 12.

  Klasszikus lángos

 13. 13.

  Sütős lángos

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.