Ezeket az ételeket bátran eheted büntetlenül, mert nem fogsz tőlük hízni

Következzenek azok a receptek, amelyek simán megállják a helyüket, ha könnyű, nem hízlaló vacsorát keresel - lesz miből válogatni! 

Sokszor csak azért nem tudunk energiaszegényebb fogásokat főzni, mert egyszerűen ihlet híján maradunk, amikor kopogó szemmel kellene kreatívnak lennünk, hogy kigondoljuk, majd megvalósítsuk az ételt, amitől egyfelől nem hízunk, másrészt nem azzal az érzettel zárjuk az étkezést, hogy fűrészport ettünk. Legyen már íze is neki, na. És akkor a különböző diétakövetelményeknek eleget tevő fogásokról még nem is beszéltünk, hiszen ahány diéta, annyiféle szakasz, ami mindenféle extra hozzávalót igényel. Csokorba gyűjtöttük pár olyan receptünket, melyeket az alacsony kalóriatartalmú receptjellemzőnél találhattok.

Levesek, főzelékek, húsos ételek körettel - attól nem kell félni, hogy íz nélkül hagyunk, csak olyan recepteket válogattunk, melyeket bármikor szívesen elkészítenénk!Egy átlagos felnőtt nő kalóriaszükséglete 2000 kalória/nap akkor, ha nem végez különösebben megerőltető fizikai tevékenységet. Férfiaknál ez valamivel több. Fogyás céljából ebből a számból kell lecsípni valamennyit, túlzottan sokat nem ajánlatos, mert a koplalás, mint tudjuk, hosszú távon nem vezet eredményre.

Attól még, hogy diétázol, nem kell lemondanod semmiről, csak pár alapanyagon kell változtatnod, hogy csökkentsd a kalóriát.

Összegyűjtöttük a legjobb recepteket és gyűjtéseket, hogy változatos, mégis egészséges legyen az étrended:

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk