13 húsos ebéd ementálival, amitől nyakig sajtszaftos leszel

Ha sajtpárti vagy, márpedig ki nem az (kivéve, ha orvosi tanácsra kell kerülnöd), akkor az ementálit is biztosan csíped. Ezúttal ebédet készítettünk belőle! 13 receptet is hoztunk:

Ementális ételekkel csábítunk, hogy ne csak trappistát használj a konyhában. Lesz itt retró burger, hústekercs, dagadó, őzgerinces csirke és töltött csirke is, hogy tudj miből szemezgetni, ha ementális receptekről van szó!

  1. 1.

    Retro strandos burger

  2. 2.

    Csirketekercs

  3. 3.

    Sajtos-brokkolis töltött csirkemell

  4. 4.

    Baconbe tekert csípős csirkemell

  5. 5.

    Sajtos csirke őzgerincben sütve almaszósszal

  6. 6.

    Töltött dagadó Évi néni konyhájából

  7. 7.

    Francia parasztfelfújt

  8. 8.

    Osztrák sajtos galuska baconnel és sült hagymával

  9. 9.

    Quiche Lorraine À table konyhájából

  10. 10.

    Sonkás, pórés burgonyagratin Mártitól

  11. 11.

    Reuben

  12. 12.

    Baconös-sajtos karfiolfészek burgonyával

  13. 13.

    Csirkés karfiolsült

Még több sajtos hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek