91 kilós fogyása után ez a férfi úgy néz ki, mint egy szuperhős

Napi 4-5 ezer kalóriát is képes volt megenni a 181 kilós férfi, aki egy fotó láttán döntött a változás mellett.

Denis Sevcsenko pár évvel ezelőtt még egyáltalán nem figyelt oda arra, hogy miket és mennyit eszik. A férfi rengeteg péksüteményt, gyorskaját és édességet fogyasztott, amit legtöbbször sörrel öblített le. Ennek az életmódnak meglett az eredménye, ugyanis az építőmunkásként dolgozó férfi a húszas évei közepére elérte a 181 kilót. Sokáig nem érdekelte a kinézete, kizárólag akkor zavarta egy kicsit, amikor szembesült azzal, hogy a boltokban kapható legnagyobb méretű ruhadarabok is kicsik rá. Az áttörés végül akkor jött el, amikor meglátott magáról egy fürdőben készült fotót – ekkor megutálta a testét. Ezután határozta el, hogy életmódot vált, és fogyókúrába kezd.

Először az étkezését reformálta át gyökeresen: kitiltotta a magas szénhidrát- és zsírtartalmú fogásokat, gyorsételeket, illetve a cukros üdítőket és az alkoholt, helyettük egészséges, alacsonyabb kalóriatartalmú ételekre és italokra váltott, a napi kalóriabevitelét pedig 1500-1700 közé szorította le.

A szigorú diétának köszönhetően folyamatosan veszített súlyából, egyre több energiája lett, aminek köszönhetően már az edzőterembe is le tudott járni. A teste fokozatosan formálódott a változások miatt, és teljesen beleszeretett a súlyzós edzésekbe.  

A kitartásának meglett az eredménye, ugyanis 90 kilótól sikerült megszabadulnia, és mára teljesen új ember lett. Elképesztő fogyása óta megnőtt az önbizalma, ami nem csoda, hiszen olyan testalkata van, akár egy szuperhősnek.


Még több inspiráló történet:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.