Bálnának és földrengésnek csúfolták a fiúk, 60 kilót fogyott

Jackie gyerekkora óta küzdött a túlsúllyal, húszas évei kezdetén azonban észbe kapott, és közel 60 kilótól szabadult meg.

Jackie Campbell kicsi korától kezdve túlsúlyos volt, alig nyolc évesen már közel 45 kilót nyomott. Szülei úgy döntöttek, szakértő segítségét kérik, és elvitték egy dietetikushoz. Azonban pont az ellenkező hatást érték el, mint amit szerettek volna, hiszen ahelyett, hogy Jackie fogyni kezdett volna, tovább gyarapodott a súlya. Mentálisan ugyanis nagyon rosszul hatott rá a dietetikusnál tett látogatás.

Túl fiatal voltam ahhoz, hogy megértsem a dietetikus látogatásának előnyeit, így az egész dolog negatív hatással volt rám. A félelemtől egyre többet és többet ettem. 20 évesen már közel 120 kilót mutatott alattam a mérleg, ekkor döntöttem úgy, hogy gyökeresen megváltoztatom az életem

– mondta a most 26 éves nő a Daily Mailnek.

Jackie-t a túlsúlya miatt állandóan bántották az iskolában, az osztályában a fiúk rendszeresen csúfolták. Annyira rosszul estek neki a bántó szavak, hogy a végén alig bírt a tükörbe nézni, és depresszióba esett. Huszonévesen azonban elege lett, és úgy döntött, aláveti magát egy gyomorszűkítő műtétnek.

A műtét volt az igazi áttörés számára

A bypassműtét után életmódot váltott, kiiktatta a zsíros, nehéz ételeket és gyorskajákat az étrendjéből, sokkal több zöldséget, gyümölcsöt, valamint teljes kiőrlésű élelmiszert fogyasztott. A korábbi 4000 kalóriás menüjét 1200 kalóriára redukálta, emellett a rendszeres testmozgást is beiktatta az életébe, és heti hatszor látogatta az edzőtermet.

Ennek a drasztikus változásnak pedig meglett az eredménye, ugyanis Jackie közel 60 kilótól szabadult meg. „Végre úgy érzem, úgy élek, ahogy mindig is akartam. A fogyásomnak köszönhetően a házasságom is sokkal jobb lett, de a mai napig kapok idegen férfiaktól levelet, amelyben megkérdezik, hogy szingli vagyok-e. Erősnek, szexinek érzem magam, és sokkal magabiztosabbnak” – mesélte a nő.

Jackie története mindenki számára nagyon tanulságos és motiváló lehet.


Még több inspiráló történet:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.