57 kilót fogyott, miután egy ruhabolti eladó felnyitotta a szemét

A nő csak egy esküvői ruhát szeretett volna felpróbálni, amikor megjegyzésével felnyitotta a szemét az eladó – nem volt apelláta, le kellett fogynia.

Ali Stutz Buch éppen esküvői ruhákat nézegetett, amikor egy eladó odalépett hozzá, és közölte vele, hogy az a ruha, amit a kezében tart, az biztosan nem lesz rá jó, majd átirányította a molett részlegre.

Természetesen tisztában voltam a méretemmel, de amikor egy idegen mondja az arcodba, az nagyon fájdalmas

– mondta a Yahoo-nak a nő. Bár Ali rettenetesen rosszul érezte magát a bántó megjegyzés miatt, végül ennek köszönheti, hogy belekezdett az életmódváltásba.

A 29 éves nő elhatározta, mindent megtesz azért, hogy esküvőjére lefogyjon, ami komoly kihívást jelentett számára, hiszen addig napi mintegy 6000 ezer kalóriát evett. Az eredeti tervek szerint Ali 38 kilótól szeretett volna megszabadulni, azonban végül annyira sikeres volt az életmódváltása, hogy 57 kilót adott le.

Hogyan fogyott le?

Ali alapvetően a ketogén diéta szerint étkezett, tehát alacsony szénhidráttartalmú ételeket fogyasztott, nem evett cukrot, helyette azonban magas fehérje- és zsírtartalmú fogásokat vitt be a szervezetébe. Körülbelül így nézett ki egy napi étrendje:

  • reggelire általában egy üres kávét fogyasztott (ezt senkinek sem tanácsoljuk)
  • ebédre csirkét salátával
  • majd vacsorára hamburgert, zsömle nélkül.

A nő természetesen gyönyörű volt az esküvője napján, fantasztikus fogyásának köszönhetően. Bevallása szerint nagyon örül neki, hogy belevágott a diétába, hiszen mostanra sokkal jobban érzi magát a bőrében, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy hasplasztikát is csináltatott magán, hogy eltávolítsák a fogyás miatt megereszkedett bőrét.


Még több inspiráló történet:

Forrásunk volt.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili