9 pufi és ízletes SÓS párnácska, amivel jól indul a nap

Virslis, spenótos vagy marhahúsos párnácskáról is legyen szó, a sós párnácskák páratlanul finomak, és tízóraira is tökéletesek. Előző nap süsd meg, másnap el is csomagolhatod!

  1. 1.

    Marhahúsos empanadas

  2. 2.

    Virslis partifalatkák

  3. 3.

    Zöldfűszeres-fetás párnácskák

  4. 4.

    Tonhalas empanadas

  5. 5.

    Sonkás hasé

  6. 6.

    Zöldséggel töltött párnácskák húsosan

  7. 7.

    Sonkás-kolbászos háromszögek

  8. 8.

    Juhtúrós paradicsomos leveles

  9. 9.

    Spenótos-ricottás pikniksüti

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?