9 őrülten egyszerű vacsora hétköznapokra

Ezekkel a receptekkel nem lőhetsz mellé, ha éhes a család, és kevés az idő - nagy kedvencek listája, ha rohanásban vagy. 

Pontosan tudjuk, milyen hullafáradtan hazaesni a munkából, foglalkozni a gyerekekkel, és még vacsorát is rittyenteni... ha van egy segítő partnere az embernek, az mindenképpen sokat segít. Mi azzal szeretnénk hozzájárulni az estéitekhez, hogy összeválogattunk nektek őszi estékre pár vacsorát, amit a legtöbben biztosan szeretnek, nem kerülnek sokba, az elkészítésükhöz pedig semmilyen komolyabb szakácstudomány nem szükséges.

via GIPHY

Ha már nagyobbak a gyerekek, őket is bevonhatjátok a munkálatokba, hadd ismerkedjenek a főzéssel, az ételkészítéssel, hiszen egyszer nekik is meg kell majd csinálniuk a saját vacsorájukat. Bónusz, hogy az elkészült vacsorából simán lehet, hogy marad másnapra is, sőt, érdemes kifejezetten 2 vagy akár 3 napra előre főzni. Fontos, hogy ne akarj mindent egyedül megcsinálni, kérj segítséget, vagy engedj el pár feladatot másnapra, a porszívózás, mosás is megvár!

Ezt a listát pedig érdemes elmenteni, egész évben hasznát veheted majd! Jöjjenek a receptek:

  1. 1.

    Frankfurti leves egyszerűen

  2. 2.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  3. 3.

    Édes gofri

  4. 4.

    Gyors chilis bab

  5. 5.

    Gyors tepsis burgonya debrecenivel

  6. 6.

    Tejszínes zellerkrémleves

  7. 7.

    Amerikai palacsinta

  8. 8.

    Cukkinis tócsni

  9. 9.

    A legegyszerűbb sütőtökkrémleves

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk