Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 étel, aminek már a szagától is rosszul vagyunk

Van olyan étel, aminek az illata titeket is zavar, de mégis megeszitek? Mutatjuk, hogy nekünk melyek azok...

Tudjuk, hogy nem szabad válogatni, ha ételről van szó, de biztosak vagyunk benne, hogy mindenkinek van legalább egy olyan étel, aminek a szagától a falra mászik. Mi most a szerkesztőségben kérdeztünk körbe ez ügyben. Szerencsére, olyan ételeket sorakoztattunk fel többségében, amiknek még ha zavar is az illata, mégis megesszük.

1. Töltött paprika

A töltött paprika sokak kedvence a szerkesztőségben, de én azóta nem szeretem, mióta gyerekként megpróbálták belém tömni. Rosszul vagyok az édes, fűszeres paradicsomos illattól, így ha a konyhában ilyen étel készül, inkább magamra zárom a hálószoba ajtaját. 

Ha szeretitek a töltött paprikát, íme néhány recept:

2. Sárgaborsó-főzelék

Mint a legtöbb gyerek, Zsófi is utálta a sárgaborsó-főzeléket. A menzás kedvencről nem változott meg a véleménye, ne főzzenek ilyet a közelében:

3. Főtt tojás

A főtt tojásnak van egy jellegzetes, kénes illata, miután leszedtük a héját. Sokan érezzük ezt büdösnek, Petra sincs ezzel másként, de a főtt tojást azért még megeszi.

4. Sült malac

Érdekes, hogy a legtöbbünk nyálelválasztását beindítja, ha egy frissen sülő sertéshúst lát, és szagol. Anna is szereti a disznóhúst, de amíg sül, addig nem szívesen szimatolja, mert szerinte fura illata van.

5. Pacal

A magyar gasztronómiában talán nem nagyon van megosztóbb étel a pacalnál. Vagy imádja valaki, vagy utálja, köztes eset nincs. Dávid az utóbbihoz tartozik, a pacal bűzével ki lehet őt kergetni a világból. 

Ki kér ezek után pacalt? 

+1. Kávé

Egy ital illata is lehet taszító, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy Juci a kávé illatát nem szereti. Szerinte nagyon szúrós, de azért egy pici pohárkával mindig megiszik belőle, hogy jobban menjen a munka.

Ti melyik étel illatától szoktatok kiborulni?

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Lidi69
Lidi69 Mon, 2019-01-21 17:29

Ízlések és pofonok különböznek, de ezt már írtam valahol. Ismerek rengeteg embert, aki imádja a töltött paprika, vagy a kávé illatát. Akkor meg minek általánosítani? Ennyire vacak az oldal olvasottsága, hogy ilyen extrém dolgokkal bírják csak a figyelmet fölkelteni? Te jó ég!! Apácafing után büdös ételek! Van még hová süllyedni Kedves Nosalty??? Most állítottam le a követésüket!