17 sült zöldség, a tökéletes köret!

Miért kéne mindig panírozni, bundázni? Süsd meg zöldségeidet kevés olajon vagy sütőben, tunkold szuper mártogatósba, vagy egyél mellé egy szelet húst, isteni lesz!

  1. 1.

    Tepsis sültkrumpli paszternákkal és sárgarépával

  2. 2.

    Sajtos padlizsánkarikák

  3. 3.

    Sütőtök kakukkfüves és diós kéksajttal

  4. 4.

    Sajtos-prézlis karfiol

  5. 5.

    Gombával töltött cékla

  6. 6.

    Grillezett cukkini

  7. 7.

    Sült zeller

  8. 8.

    Mazsolás pirított répa

  9. 9.

    Batátasteak

  10. 10.

    Sült padlizsán kefirszósszal

  11. 11.

    Tofu és édesburgonya rozmaringnyárson

  12. 12.

    Mozzarellás grillezett paradicsom

  13. 13.

    Tepsiben sült cékla balzsamecetes tejföllel

  14. 14.

    Fűszeres krumplirakás

  15. 15.

    Wokban sült spenót

  16. 16.

    Kelbimbó fetakrémmel és kolbászchips-szel

  17. 17.

    Mézes-mázas ananászos lilahagymák

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek