17 pikáns hús alkohollal bolondítva

Nem is gondolnád, micsoda ízhatást érsz el egy pici alkohol használatával, így most nem a borban úszó fogásokra koncentrálunk, elő a töményekkel!

  1. 1.

    Saltimbocca alla Romana

  2. 2.

    Távol-keleti ropogós sertés hasaalja fehér káposztával

  3. 3.

    Flambírozott szűzérme thai zöldségekkel

  4. 4.

    Vörösboros-konyakos fácán sült almával

  5. 5.

    Gombás-zöldséges szarvasragu

  6. 6.

    Aszalt gyümölcsös húsgolyó gluténmentesen

  7. 7.

    Báránygombócok barackpálinkás mártásban

  8. 8.

    Filet-mignon borsmártással

  9. 9.

    Tejfölös-gombás szelet muskotályos szőlőpálinkával

  10. 10.

    Gong Bao csirke Coook konyhájából

  11. 11.

    Steak borskéregben

  12. 12.

    Pácolt, fokhagymás csirkemellfilé póréhagymás-currys rizzsel

  13. 13.

    Konyakos kacsamáj hagymalekvárral

  14. 14.

    Coq au vin 2.

  15. 15.

    Sertésfonat vincellér módra

  16. 16.

    Lencsés-zöldséges libacomb

  17. 17.

    Flambírozott baszk csirke

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek