17 húsvéti báránysült

Ugye a te konyhádban is ritka vendég a bárány? Pedig ha beleásod magad elkészítésének rejtelmeibe (ami nem bonyolult), igazán különleges fogást varázsolsz a húsvéti asztalra!

  1. 1.

    Sült báránykaraj rozmaringgal és fokhagymával

  2. 2.

    Bárányborda kelbimbós gombasalátával

  3. 3.

    Marokkói bárányragu kuszkusszal és harissa szósszal

  4. 4.

    Grillezett bárányborda

  5. 5.

    Bárányborda petrezselymes-citromos-rózsaborsos fűszervajjal

  6. 6.

    Új-zélandi báránysült mentaszósszal

  7. 7.

    Citromos-vajas bárányborda olaszos körettel

  8. 8.

    Bárányborda mentás-bazsalikomos pesztóval

  9. 9.

    Lassan sült báránycsülök

  10. 10.

    Bárányborda sütőtökpürével

  11. 11.

    Csontos bárány steak kakukkfűvel

  12. 12.

    Bárány borókabogyóval sütve és zöldségekkel tálalva

  13. 13.

    Báránygerinc fokhagymás paszternákkal, fűszermártással

  14. 14.

    Bárány osso bucco

  15. 15.

    Vörösboros-datolyás bárány salátaágyon

  16. 16.

    Lábasban párolt báránycsülök

  17. 17.

    Bárányborda fűszerkéregben

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?