16 FÁNK, ami olyan könnyed, mintha felhőbe harapnál

Klasszikus szalagos, rumos, lekváros, pálinkás csöröge, lukas közepű amerikai, túrófánk vagy sütőben sült fahéjas.... annyiféle változat van, hogy mi nem tudtunk választani, így mindet megmutatjuk nektek, elvégre hivatalosan farsangi szezon van!

  1. 1.

    Rumos szalagos fánk

  2. 2.

    Szalagos fánk Coook konyhájából

  3. 3.

    Hagyományos édes fánk

  4. 4.

    Sütőben sült fahéjas fánk

  5. 5.

    Villámgyors fánk joghurttal

  6. 6.

    Régimódi fánk sütőben

  7. 7.

    Tojás nélküli szalagos fánk

  8. 8.

    Túrós csörögefánk egyszerűen

  9. 9.

    Teljes kiőrlésű szalagos fánk

  10. 10.

    Pálinkás csörögefánk

  11. 11.

    Túrófánk 7. - sütőben

  12. 12.

    Mandulás-mazsolás fánk

  13. 13.

    Rendhagyó fánk

  14. 14.

    Klasszikus farsangi fánk

  15. 15.

    Eclair fánk

  16. 16.

    Túrófánk farsangra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek