A tokány elsősorban a hús vágási technikájától lesz az, ami: a rostszálakkal merőleges szeletelés módszerét hívjuk tokányra vágásnak. Az így kapott 4-6 centis csíkokat pedig a pörkölttel ellentétben általában nem pirítják, hanem párolják. Eredetileg csak borssal és majoránnával fűszerezték pirospaprika helyett, persze ez mára sokat változott, ezért rengeteg fajta és ízesítés létezik.
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több tokány318Kalória28.8gFehérje10.4gSzénhidrát14.6gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több tokány961Kalória51.9gFehérje72.1gSzénhidrát52.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több tokány508Kalória34.8gFehérje24.1gSzénhidrát29.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több tokány414Kalória47.7gFehérje18.9gSzénhidrát13.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több tokány332Kalória25.1gFehérje15.9gSzénhidrát16gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több tokány756Kalória43.6gFehérje25.8gSzénhidrát50.2gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több tokány549Kalória52.1gFehérje9.5gSzénhidrát32.4gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több tokány472Kalória28.9gFehérje36.3gSzénhidrát23.1gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több tokány407Kalória48.4gFehérje11.4gSzénhidrát17.4gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több tokány696Kalória31.3gFehérje19.8gSzénhidrát54.5gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több tokány387Kalória41.3gFehérje8.2gSzénhidrát20.1gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több tokány1043Kalória36.2gFehérje81gSzénhidrát62.8gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több tokány1112Kalória61.4gFehérje97gSzénhidrát53.9gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségközepesMég több tokány1111Kalória66.3gFehérje68gSzénhidrát58.7gZsír