15 különleges fánkcsoda külföldről

Tudod, hogy készítik a skandinávok a fánkot? És a görögök, spanyolok, franciák? Sőt, mutatunk afrikai receptet is! Gyere, és ámulj velünk!

  1. 1.

    Sütőtökkrémes eclair

  2. 2.

    Eclair fánk vaníliakrémmel

  3. 3.

    Éclair fánk kardamomos töltelékkel

  4. 4.

    Gesztenyés eclair

  5. 5.

    Croque-en-bouche

  6. 6.

    Churros csokoládéöntettel

  7. 7.

    Házi joghurtos fánk Alsó-Ausztriából

  8. 8.

    Straszburgi fánk

  9. 9.

    Loukoumades

  10. 10.

    Skolebrød - a norvég iskolakenyér

  11. 11.

    Munkki - Vappufánk

  12. 12.

    Velence farsangi fánkja

  13. 13.

    Thai fánk - tojás és tejtermék nélkül

  14. 14.

    Indiai krumplis fánk

  15. 15.

    Afrikai banánpuffancs

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?