15 kényeztető csokitortarecept

Nem kell ahhoz különleges alkalom, hogy meglepjük a családot - és legfőképpen saját magunkat - egy fantasztikus csokitortával!

Csokit csokival - ez a hétvége jelszava! Összeszedtük a legeslegjobb csokoládés tortarecepteket, amelyek garantáltan elfeledtetik veletek, hogy holnap reggel már újra munka van. Most valóban mindenki megtalálhatja kedvencét: paleo, diabetikus, oreos, csupacsokis, amerikai, sütés nélküli. És azt tudtátok, hogy az étcsokoládé fogyasztása még egészséges is? Kis mennyiségben ugyanis a kakaó flavonoidokat tartalmaz, amely elősegíti a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzését. Jó, de ki az, aki ezekből az isteni tortákból beéri csupán egy szelettel?

 1. 1.

  Diabetikus diótorta

 2. 2.

  Csokitorta mogyoróval Oszvald Marikától

 3. 3.

  Oreos-csokoládés pite

 4. 4.

  Csokoládés sajttorta Ring Café konyhájából

 5. 5.

  Lúdláb

 6. 6.

  Toblerone torta

 7. 7.

  Céklatorta csokival

 8. 8.

  Csokoládétorta gesztenyekrémmel

 9. 9.

  Kakaókrémes piskótatorta

 10. 10.

  Erdeigyümölcsös csokoládétorta bonbonnal

 11. 11.

  Aszalt szilvás torta tojásfehérjéből

 12. 12.

  Narancskrémes brownie torta -Brownie torta 2.

 13. 13.

  Csupacsoki torta Grétitől

 14. 14.

  Amerikai csokitorta

 15. 15.

  Paleo mandulás csokitorta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek