14 ünnepi húsétel sonkával

Bár még csak szerda van, de miért ne lehetne hét közepén is elegáns fogást készíteni? Hozzuk előre picit a hétvégét, a hangulatunknak biztosan jót tesz!

  1. 1.

    Csirkemell savanyú káposzta ágyon sütve fűszeres újkrumplival

  2. 2.

    Kakukkfüves nyúlgerinc töltött burgonyával, tormamártással

  3. 3.

    Csirkemell hawaii módra

  4. 4.

    Szűzérmék hentes módra

  5. 5.

    Saltimbocca alla Romana

  6. 6.

    Aszalt szilvás csirkemell baconköntösben

  7. 7.

    Illatos csirke Marcsisef konyhájából

  8. 8.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  9. 9.

    Csirkemell sonkás sajtmártással

  10. 10.

    Sajttal-sonkával töltött karaj

  11. 11.

    Göngyölt csirkemell leveles tésztában

  12. 12.

    Húsvéti medvehagymás töltött karaj

  13. 13.

    Erdélyi töltött karaj

  14. 14.

    Serpenyős cordon bleu

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek