14 laktatóbbnál laktatóbb saláta virslivel

Ha nem köretként, hanem főfogásként ennénk a salátát, érdemes virslivel dúsítani. Igyekezzünk a minőségre is figyelni, próbáljunk minél magasabb hústartalmút vásárolni!

  1. 1.

    Virslis lencsesaláta

  2. 2.

    Német újkrumplis virslisaláta

  3. 3.

    Kukoricás-virslis tésztasaláta

  4. 4.

    Virslis-almás-majonézes saláta

  5. 5.

    Virslis babsaláta Audrey-tól

  6. 6.

    Babsaláta Katharosz konyhájából

  7. 7.

    Virslis káposztasaláta

  8. 8.

    Frankfurti saláta újragondolva

  9. 9.

    Majonézes-virslis zöldborsósaláta

  10. 10.

    Újévi lencsesaláta

  11. 11.

    Franciasaláta Kari-Husi konyhájából

  12. 12.

    Tarka reteksaláta

  13. 13.

    Lencsesaláta házi majonézzel

  14. 14.

    Virslisaláta Gregor módra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek