14 kolbásszal vagy virslivel dúsított főzelék

Turbózd fel finom falatokkal főzelékedet! Akár bele is főzheted, de ha ropogósan szereted, inkább süsd meg, és fogyaszd feltétként!

  1. 1.

    Lencsefőzelék Helga konyhájából

  2. 2.

    Kolbászos zöldborsófőzelék egyszerűen

  3. 3.

    Tejfölös babfőzelék virslivel

  4. 4.

    Hun-Tex húsos babfőzelék

  5. 5.

    Cukkinifőzelék tejszínnel és pirított kolbásszal

  6. 6.

    Mézes-mustáros csicsókafőzelék

  7. 7.

    Újkrumpli főzelék virslivel

  8. 8.

    Frankfurti zöldborsó

  9. 9.

    Burgonyás babfőzelék

  10. 10.

    Tárkonyos burgonyafőzelék

  11. 11.

    Sárgaborsó-főzelék pirított virslikarikákkal

  12. 12.

    Tejfölös krumplifőzelék virslivel

  13. 13.

    Borsófőzelék sült virslivel

  14. 14.

    Zöldbabfőzelék virslipörkölttel

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek