13+1 zöldségfasírt a legjobb fajtákból

Gyorsabban átsül, tényleg nagyon könnyen, változatosan elkészíthető a zöldségfasírt. Reszeld le az összes maradék répát és cukkinit, süss fasírtot belőlük!

Ha vega vagy azért süss zöldséget, ha húsimádó, akkor pedig a változatosság kedvéért. A piacról vidd haza a legszebb, legharsanósabb zöldségeket és keverj belőlük fasírtot. A bundázott húsokhoz, húsgolyókhoz hasonlóan ezeket is elkészítheted a sütőben. Sokkal rövidebb ideig tart majd, meglátod! Hoztunk is pár receptet, hogy felkeltsük az érdeklődésed. Szemezgess belőlük!

  1. 1.

    Tökfasírt juhtúróval

  2. 2.

    Petrezselymes tojásfasírt

  3. 3.

    Cukkini fasírt 5. - vegán

  4. 4.

    Kelkáposzta fasírt

  5. 5.

    Onion Bhaji

  6. 6.

    Gombás burgonyakrokett sajtmártással

  7. 7.

    Sárgarépafasírt karalábéval

  8. 8.

    Spenótos puffancs

  9. 9.

    Pillangó vega fasírt

  10. 10.

    Brokkolifasírt pirított magvakkal

  11. 11.

    Spenótfasírt fokhagymás kenyértallérral

  12. 12.

    Sajtos cukkinigolyók

  13. 13.

    Gluténmentes zöldségfasírt sütőben sütve

  14. 14.

    Zabpelyhes zöldborsófasírt

...és ezt olvastad már?

13+1 gyümölcsdzsem és lekvár - főzd be őket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!