13 pihe-puha bundázott hús ebédre vagy vacsorára

Tudjuk, hogy a panír és a bunda nem a legnyerőbb ötlet, ha figyelünk a testünkre, de ha ma bűnöznél, ezeket a pihe-puha bundás húsokat ajánljuk!

  1. 1.

    Illatos omlós csirkemell

  2. 2.

    Corn flakes csirke Sally konyhájából

  3. 3.

    Bundás csirkefalatok gyömbéres-chilis mázban

  4. 4.

    Borzaska csiganyuci konyhájából

  5. 5.

    Parmezános bundában sült csirkemell

  6. 6.

    Karajszeletek karalábés bundában

  7. 7.

    Joghurtos-bundás csirkefalatkák

  8. 8.

    Csirkemell párizsi módra

  9. 9.

    Csirkemellcsíkok sörtésztában

  10. 10.

    Magvas palacsintabundában sült csirkemell

  11. 11.

    Citromos csirkefalatok sajtos bundában

  12. 12.

    Csirke lollipop

  13. 13.

    Itáliai rántott hús

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek