13 nagykedvenc receptünk legrégebbi szakácsainktól - válogatás, mely folytatódik!

Készítettünk egy válogatást legrégebbi szakácsaink általatok legkedveltebb receptjeiből szemezgetve - a sorozatot folytatjuk, hiszen sokan vagytok, köszönjük a sok finomságot!

  1. 1.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  2. 2.

    Ropogós, omlós, sült kacsacomb - Vicikótól

  3. 3.

    Tejszínhabos pufi süti

  4. 4.

    Sült oldalas, ahogy nagyanyáink készítették

  5. 5.

    Tejfölös fűszeres sült krumpli

  6. 6.

    Mogyorókrémes Nanaimo szelet

  7. 7.

    Körbe-körbe sült krumpli

  8. 8.

    Mozzarellával töltött rántott cukkinipárnácskák

  9. 9.

    Zöldborsós karajszeletek

  10. 10.

    Mascarponés-diós kiflik

  11. 11.

    Fehércsokis-gyümölcsös alagút

  12. 12.

    Favágó leves

  13. 13.

    Juhtúrós pogácsa Fahéj konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek