Mai összeállításunkban olyan fincsi galuskás ételeket mutatunk nektek, amelyek önállóan is megállják a helyüket, nem kell pörköltet készíteni hozzájuk. Túrósak, sajtosak, spenótosak, egy szóval a legjobbak. Egy pici gyakorlat valóban kell az elkészítésükhöz, de bele lehet jönni, mint kiskutya az ugatásba.
Gyerünk, kezdd el, boldogan mosogatsz majd!
-
1.
Vadász-nokedli
-
2.
Kapros-juhtúrós galuska
-
3.
Bajor nokedli 2. - zöldhagymával
-
4.
Spenótos nokedli fokhagymás-sajtos öntettel
-
5.
Sajtos galuska osztrákosan
-
6.
Fokhagymás-tejes galuska juhtúróval
-
7.
Krumpligaluska gombamártásban
-
8.
Galuska Ágicámdrágám konyhájából
-
9.
Käsespätzle baconnel és karamellizált hagymával
-
10.
Túrós-káposztás galuska
-
11.
Kolbászos nokedli Gablajt konyhájából
-
12.
Neszmélyi hagymás-túrós
-
13.
Tepertős galuska és paprikás burgonya