13 kelt túrós batyu porcukorfelhőben

A házi készítésű pékárunak nincs párja. Most túrós táskákat válogattunk, a töltelék viszont bárhogy variálható: kerülhet bele alma, lekvár, mascarpone...Fantáziádra van bízva!

  1. 1.

    Túrós batyu Anett konyhájából

  2. 2.

    Túrós batyu Iluska konyhájából

  3. 3.

    Túrós bukta ahogy Becsei Ágnes készíti

  4. 4.

    Túrós táska - Fahéjtól

  5. 5.

    Túrós batyu ahogy Katharosz készíti

  6. 6.

    Túrós táska ahogy KonyhaMalacka készíti

  7. 7.

    Túrós batyu Szepucskától

  8. 8.

    Túrós-almás táska

  9. 9.

    Túrós batyu Okidli konyhájából

  10. 10.

    Túrós batyu karamellizált mangóval

  11. 11.

    Túrós táska almás töltelékkel

  12. 12.

    Túrós batyu Anita konyhájából

  13. 13.

    Túrós batyu

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!