12 szaftos-omlós sertésszelet

A sertéscomb és sertéskaraj a legsoványabb sertésrészek - ezekből főzünk most, jó szaftosan!

  1. 1.

    Sertés szelet sajtmártással

  2. 2.

    Bakonyi szelet Tomatotree konyhájából

  3. 3.

    Tejszínes-mustáros sertéskaraj

  4. 4.

    Natúr szelet gombás zöldségraguval

  5. 5.

    Gombás sertéstokány rozé borban párolva

  6. 6.

    Budapest szelet

  7. 7.

    Fűszeres karaj tejszínes szószban

  8. 8.

    Natúr sertésszelet tejszínes gombamártással

  9. 9.

    Tejfölös szűzérmék

  10. 10.

    Csikós sertéstokány

  11. 11.

    Hentestokány zsuzsa konyhájából

  12. 12.

    Egyszerű borsos tokány

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek