12 nagyon finom sós falánkság hétvégére

Nem kell mindig édességet enni, válasszuk most a sósan isteni nyalánkságokat - kiflik, perecek, pogik, gyertek!

  1. 1.

    Hajtogatott tepertős pogácsa Anditól

  2. 2.

    Kefires lángos Vetti konyhájából

  3. 3.

    Házi vajas kiskifli

  4. 4.

    Anyu sajtos pogácsája

  5. 5.

    Pizzás csiga

  6. 6.

    Sós rúd Marcsiseftől

  7. 7.

    Grissini magvakkal és sajttal

  8. 8.

    Töki pompos A kis gasztronauta konyhájából

  9. 9.

    Koktél kréker

  10. 10.

    Sajtos croissant

  11. 11.

    Sós perec 2.

  12. 12.

    Krémsajtos töltött kifli

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek