12 megunhatatlan főzelék újragondolva

A főzelék örökzöld sláger. Télen általában fagyasztott zöldségből készítjük, nyáron viszont jöhetnek a zsengébbnél zsengébb, friss alapanyagok - főzelékfőzésre fel!

  1. 1.

    Mentás zöldborsófőzelék vega golyókkal

  2. 2.

    Currys sárgaborsó-főzelék

  3. 3.

    Sültkelbimbó-főzelék pirított mandulával

  4. 4.

    Korianderes burgonyafőzelék szójafasírttal

  5. 5.

    Paradicsomos káposzta Tomatotree-től

  6. 6.

    Nyári babfőzelék kovászos uborkával

  7. 7.

    Sárgarépa-főzelék 1.

  8. 8.

    Cukkinifőzelék Zuzu konyhájából

  9. 9.

    Főzés nélküli "tökfőzelék"

  10. 10.

    Kelkáposzta-főzelék Pindroch Csabától

  11. 11.

    Tökfőzelék Dacota konyhájából

  12. 12.

    Kelkáposztafőzelék hagyományosan

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

5 közel-keleti fogás, ami nem hiányozhat a régió húsvéti lakomájából

A húsvét a keresztény egyház egyik legfontosabb és legnagyobb ünnepe, de emellett nem tudunk megfeledkezni a vele járó fantasztikusabbnál fantasztikusabb fogásokról, így például a főtt sonkáról és a kalácsról sem. Hasonlóképpen a Közel-Kelet lakói is tűkön ülve várják minden évben, hogy elérkezzen a nagy húsvéti lakoma napja. De vajon ők milyen fogásokkal ünnepelnek? Mi most csokorba szedtük a legnépszerűbb fogásokat!

Nosalty

További cikkek

Fasírtreceptek húsvétra

Kezdő szakácsok, gyakorlott háziasszonyok, az alábbi húsvéti fasírtreceptekből bárki megtalálja azt a rudat vagy golyót, amit az ünnepi asztalra varázsolhat.