12 isteni, zöldségből gyúrt FASÍRTOCSKA

Ki mondja, hogy a fasírt csak sertésből, marhából vagy baromfihúsból készülhet? Van itt brokkoli, sárgarépa, lilakáposzta, sütőtök, karfiol, és megannyi más!

  1. 1.

    Csicseriborsó gombóc

  2. 2.

    Reform tökmagos cukkinifasírt

  3. 3.

    Sajtos brokkolifasírt

  4. 4.

    Cukkinikrokett

  5. 5.

    Vegán vöröskáposzta fasírt

  6. 6.

    Zabpelyhes zöldborsófasírt

  7. 7.

    Sajttal töltött kölesropogós

  8. 8.

    Zöldséges golyók vadrizzsel, kantoni szósszal

  9. 9.

    Répás brokkolifasírt

  10. 10.

    Kókuszos-szezámmagos sült répagolyó

  11. 11.

    Kuszkuszos sütőtökfasírt

  12. 12.

    Karfiolos pogácsák cheddar sajttal

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek