12 fantasztikus KÖRET a Márton-napi libasült mellé

Puliszka, polenta, tört krumpli, burgonyapüré, vagy az elmaradhatatlan párolt káposzta - melyikre szavazol? Hoztunk pár meglepetést!

  1. 1.

    Polenta kelkáposztával

  2. 2.

    Répás-almás káposztasaláta

  3. 3.

    Hagymás tört krumpli

  4. 4.

    Grillezett édesburgonya

  5. 5.

    Fokhagymás krémsajtos tört burgonya

  6. 6.

    Puliszkagombóc

  7. 7.

    Erdei gyümölcsös párolt káposzta

  8. 8.

    Tökös-túrós rétes

  9. 9.

    Krumplipüré karamellizált hagymával

  10. 10.

    Párolt lilakáposzta almával

  11. 11.

    Egyszerű polenta

  12. 12.

    Lilakáposzta-fasírt pankomorzsában

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek