11 római tálban kisült finomság

A római tálat nem véletlen használták már őseink őseinek az ősei is - remek találmány, jó ízt ad, praktikus, és finom omlós lesz benne minden. 11 recept!

  1. 1.

    Sörös mustáros csülök pataki tálban

  2. 2.

    Lusta asszony rakottasa

  3. 3.

    Cassoulet

  4. 4.

    Cserépben sült zöldséges-fehérboros csirke

  5. 5.

    Brassói rakott káposzta kemencében

  6. 6.

    Majorannás gombával töltött csirke

  7. 7.

    Római csirkemáj

  8. 8.

    Cseréplábasban készült vörösboros pörkölt

  9. 9.

    Édesburgonya céklával birssel gorgonzolával

  10. 10.

    Zöldséges pulykamell római tálban

  11. 11.

    Rozskenyér római tálban

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek