11 izgalmas és könnyű tésztasaláta ebédre

Gyors ebéd, saláta is, könnyű is, de mégis jól laksz belőle, és nem lehet nem imádni - ezek a  tésztasaláták! Hoztunk is 11-et.

 1. 1.

  Tésztasaláta 6. - zöldséges tésztából

 2. 2.

  Finom zöldséges farfalle

 3. 3.

  Spenótos tésztasaláta garnélával

 4. 4.

  Cukkinis tésztasaláta

 5. 5.

  Prosciutto crudo tésztasaláta

 6. 6.

  Tésztasaláta fetával

 7. 7.

  Szójás tésztasaláta csirkemellcsíkokkal

 8. 8.

  Panna rétegezett tésztasalátája

 9. 9.

  Sonkás tésztasaláta

 10. 10.

  Tésztasaláta light

 11. 11.

  Gorgonzolás penne saláta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Kipróbáltuk a lehengerlő hangulattal csábító bükfürdői Caramell Premium Resort éttermeit

Minőségi alapanyagokból készített és a szezonalitást előtérbe helyező, ízekkel teli fogások, érthető konyha és teljes testi-lelki megújulás – csak hogy párat említsünk azokból az jellemzőkből, amelyek hozzájárulnak a kellemes kikapcsolódáshoz a Caramell Premium Resort-ban. Nemrég nekünk is lehetőségünk nyílt arra, hogy átadjuk magunkat a teljes pihenésnek a 4-csillagos szállodában, ahol természetesen a Mandala és Cardamom névre hallgató éttermeket is leteszteltük. A következőkben részletesebben is beszámolunk a szállodában szerzett élményeinkről, illetve bővebben kitérünk a kóstolt fogásokra is.

Hirdetés

További cikkek