11 isteni, fűszeres, RAGACSOS-PÁCOS hús

Pácold be, dobd a grillrácsra, vagy otthon a serpenyőbe, és menjen mellé temérdek mennyiségű saláta!

  1. 1.

    Borban pácolt marhaszeletek

  2. 2.

    Citromos joghurtban pácolt csirkecomb

  3. 3.

    Íróban pácolt sült csirkecomb

  4. 4.

    Görögösen pácolt sült csirkecombok

  5. 5.

    Szójaszószban pácolt csirkemell

  6. 6.

    Pácolt, fokhagymás csirkemellfilé póréhagymás-currys rizzsel

  7. 7.

    Jerk csirkecombok

  8. 8.

    Mustáros-fűszeres pácolt tarja

  9. 9.

    Mézes-mustáros sült oldalas

  10. 10.

    Mézes-mustáros-ragacsos oldalas

  11. 11.

    Pácolt magyaros sült csirkecomb

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?