11 eszméletlen finom pesto

Nem is hinnéd, hogy mi mindenből lehet pestot készíteni - most megmutatjuk az oldal legkedveltebb összeállításait. Ezekből lesznek a legfinomabb tészták és szendvicsek!

A liguriai konyha egyik jellegzetes szósza a pesto, ami teljesen meghódította a nagyvilágot. Alapjáraton bazsalikomból, parmezánból, fenyőmagból, fokhagymából és egy kevés olívaolajból kevert sűrűbb, mártásszerű krém. Szerencsére ez az összetétel nem kőbevésett, így mindenki megtalálta a maga legszuperebb hozzávalóit a saját készítményéhez. Így van zöld, sárga, barna és piros pesto is. Olaszhonban leginkább tésztákhoz, halakhoz adják. Mi imádjuk salátákra, szendvicsekbe, sültek mellé. Itt nálunk a medvehagymás a legintenzívebb ízű, és habár most nincs szezonja, azért tettünk egy ilyen receptet is a listába.

Melyik a Te kedvenc pestod?

  1. Rukkola pesto
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    504
    Kalória
    8.1g
    Fehérje
    4.7g
    Szénhidrát
    52.2g
    Zsír
    Még több pesto
  2. Spenót pesto
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    266
    Kalória
    8.6g
    Fehérje
    2.3g
    Szénhidrát
    25.3g
    Zsír
    Még több pesto

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...