11 eszméletlen finom pesto

Nem is hinnéd, hogy mi mindenből lehet pestot készíteni - most megmutatjuk az oldal legkedveltebb összeállításait. Ezekből lesznek a legfinomabb tészták és szendvicsek!

A liguriai konyha egyik jellegzetes szósza a pesto, ami teljesen meghódította a nagyvilágot. Alapjáraton bazsalikomból, parmezánból, fenyőmagból, fokhagymából és egy kevés olívaolajból kevert sűrűbb, mártásszerű krém. Szerencsére ez az összetétel nem kőbevésett, így mindenki megtalálta a maga legszuperebb hozzávalóit a saját készítményéhez. Így van zöld, sárga, barna és piros pesto is. Olaszhonban leginkább tésztákhoz, halakhoz adják. Mi imádjuk salátákra, szendvicsekbe, sültek mellé. Itt nálunk a medvehagymás a legintenzívebb ízű, és habár most nincs szezonja, azért tettünk egy ilyen receptet is a listába.

Melyik a Te kedvenc pestod?

  1. Rukkola pesto
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    504
    Kalória
    8.1g
    Fehérje
    4.7g
    Szénhidrát
    52.2g
    Zsír
    Még több pesto
  2. Spenót pesto
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    266
    Kalória
    8.6g
    Fehérje
    2.3g
    Szénhidrát
    25.3g
    Zsír
    Még több pesto

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...