10+1 karácsonyi fogás vadhúsból

Karácsonykor nem csak saját, hanem pénztárcánk nadrágszíját is lazábbra engedhetjük, hiszen igazán különleges és elegáns ételeket készíthetünk vadhúsokból.

  1. 1.

    Sült nyúlgerinc lencsesaláta ágyon paradicsomos raviolival

  2. 2.

    Görög nyúlragu - Stifádó

  3. 3.

    Céklás-vörösboros szarvasragu

  4. 4.

    Nyúlescalop fűvagdalékkal

  5. 5.

    Konfitált zsályás nyúlcomb

  6. 6.

    Szarvasgerinc diókéregben sütve céklapürével és vörösboros céklaraguval

  7. 7.

    Őzsült erdeigombás rizskrokettel, galagonya-ketchuppal

  8. 8.

    Vörösborban érlelt, zöldborsos őzgerincfilé csomboros polentával

  9. 9.

    Egészben sült vaddisznó

  10. 10.

    Citromos-tejfölös nyúlcomb

  11. 11.

    Párolt nyúlcomb

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?