Tésztát, de gyorsan!

Ilyen csodás időben miért a konyhában kuksolnánk? Gyors tésztás vacsik fél óra alatt, csupatavasz ízekben!

A tésztára mondhatunk jót-rosszat, de azt mindenképpen a javára kell írnunk, hogy nagyon gyors! Ilyen jó időben tökéletes fogás, mert nem melegszik be tőle a konyha, és fél óra alatt komplett vacsi lesz belőle. És mivel itt az új évszak, feldobhatjuk olyan remek új zöldségekkel, amelyektől igazán tavaszi hangulatunk lesz! 24 szuper ötletet hoztuk nektek, hogy megtaláljátok a kedvenceteket!

  1. 1.

    Cukkinis carbonara Jamie Olivertől

  2. 2.

    Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

  3. 3.

    Kapros-juhtúrós galuska

  4. 4.

    Pasta all'arrabbiata

  5. 5.

    Metélőhagymás rigatoni

  6. 6.

    Csirkés tészta zöldfűszeres hatzöldség-raguval

  7. 7.

    Paradicsomos spagetti fokhagymás gombával

  8. 8.

    Gombás-sóskás tészta újragondolva

  9. 9.

    Tejszínes-lazacos tészta 6. - Kapros-citromos

  10. 10.

    Gnocchi kéksajt mártással és baconnel

  11. 11.

    Reteklevél pesto-s tészta sült retekkel

  12. 12.

    Medvehagymás spagetti

  13. 13.

    Zöld istennő tészta

  14. 14.

    Medvehagymás - gorgonzolás tészta

  15. 15.

    Spenótos-mascarponés fettuccine

  16. 16.

    Baconös-medvehagymás-sajtos spagetti

  17. 17.

    Tavaszi zöldhagymás-mascarponés fusilli

  18. 18.

    Zsályás tészta erdei gombával

  19. 19.

    Pesto Calabrese pennével

  20. 20.

    Tavaszi háromsajtos spenótos penne

  21. 21.

    Friss és gyors paradicsomos tészta

  22. 22.

    Garnélás tészta gyömbérrel

  23. 23.

    Mediterrán zöldséges kagylótészta

  24. 24.

    Avokádószószos spagetti

Olvastad már?

Mac&cheese - az amerikai sajtos tészta

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek