Utazás

Heti Menü – 7 nap alatt elhozzuk a karácsony és...

Ez a hét dúskál az ünnepnapokban: hivatalosan ugye pont hétfőn indul a karácsony, vasárnap pedig elérkezünk szilveszter napjához. Csak győzzük energiával a főzőcskét és gyomorral az evészetet! Boldog ünnepeket kívánunk nektek ezekkel a csodás ételekkel!

Nosalty

3 ok, amiért ne pakolj a hűtő tetejére

A hűtőszekrény teteje kívánatos tárolóhelynek tűnhet, azonban a szóbeszéd úgy tartja, hogy jobb, ha nem oda pakolunk. Lássuk, miért jobb, ha szabadon hagyjuk a frigó tetejét, a saját érdekünkben! Otthon Tippünk:

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek