r
Nosalty Logó

Zöldséges rakott karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Zöldséges rakott karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 742 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2964 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 172 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.4 g

Zsír

  • Összesen
    44.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    207 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1819.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    346 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    781 mg
  • Nátrium
    536 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    217 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 742 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    277.7 g

Zsír

  • Összesen
    176.5 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    827 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7277.7 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    293 mg
  • Kálcium
    1385 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    299 mg
  • Foszfor
    3125 mg
  • Nátrium
    2146 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    868.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    508 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    244 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    612 mg
  • Retinol - A vitamin:
    504 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 2964 kcal
  • 20% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    423.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 172 kcal

Elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és besózzuk.
  2. Olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  3. A franciasaláta alapot (nyersen) összekeverjük a tejföllel, és belezúzzuk a fokhagymát. A hússzeleteken elosztjuk, majd teszünk rá 1-1 szelet csirkemell sonkát, és lapkasajttal befedjük.
  4. A hús alá öntünk 0.5 dl vizet, lefedjük fóliával, és sütjük.
  5. Mielőtt teljesen megsülne, előtte 10 perce levesszük róla a fóliát, és kicsit megpirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 813
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 36
  • Össznézettség: 87106
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldséges rakott karaj
Salamon Csilla 1203 recept

Most készítettem el először, de nem utoljára, mert olyan finom.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...