Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges halleves

Zöldséges halleves
Zöldséges halleves
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a kedvenc hallevesünk, elég gyakran szerepel az étlapunkon. Az apukám szerettette meg velem, ő ugyan halaszlé kockával készítette. Mi azt már kihagyjuk belőle, mert a 2-3 féle hal, paprika, paradicsom jó ízt ad neki.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Cayenne bors azoknak, akik szeretik csípősen.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felhevített olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. A tűzről lehúzva meghintjük a pirospaprikával.
  2. Hozzáadjuk a szintén kockára  vágott burgonyát, felöntjük vízzel, felforraljuk. Kis lángon félig megfőzzük, beleöntjük a halat, amit 5 cm-es darabokra vágtunk.
  3. Amikor a habját elfőtte, sózzuk, és hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, meg a paradicsomot.
  • elkészítettem: 99 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 14 861
elküldve: 5
receptkönyvben: 118
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

leves hallal meg krumplival, krumplis halleves, paprikás halleves

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

196
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 2 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
burgonya 50 dkg
hal 50 dkg
zöldpaprika 1 db
paradicsom 1 db
0 ízlés szerint