Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges bulgur feta sajttal

Zöldséges bulgur feta sajttal
Zöldséges bulgur feta sajttal
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészülő, pikk-pakk ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Salátaként is megállja a helyét.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bulgurt lepirítjuk 1 ek. olajon, sózzuk, felöntjük vízzel, fedő alatt puhára pároljuk.
  2. Közben a cukkinit felkockázzuk, és egy nagy serpenyőben, a másik evőkanál olajon megpirítjuk. Míg pirul a cukkini, feldaraboljuk a paradicsomot, olajbogyót és a fetát (közben nézzünk rá a cukkinire, és keverjük meg).
  3. Ha kész a bulgur, hozzáöntjük a cukkinihez, átkeverjük, citromlével, sóval, borssal ízesítjük. Hozzáforgatjuk a paradicsomot és az olajbogyót, beletépkedjük a bazsalikomot, tetejét pedig megszórjuk fetával.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 211
össznézettség: 4 410
elküldve: 3
receptkönyvben: 82
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panno

Mióta szakács: 2011.12.22.
45 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bulgursaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

231
olívaolaj 2 ek
bulgur 1 bögre
víz 4.5 dl
cukkini 1 közepes db
koktélparadicsom 6 db
zöld olajbogyó 12 db
citromlé 0.5 citromból nyert
bazsalikom 1 marék
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint