r
Nosalty Logó

Zöldborsós csirkemájragu

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gubigabi
Zöldborsós csirkemájragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 317 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1266 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 87 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    518 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    907.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    563 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    290.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4994 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    25 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    953 micro
  • Kolin:
    321 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4935 micro
  • α-karotin
    83 micro
  • β-karotin
    646 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    1347 micro
  • Lut-zea
    1923 micro
Összesen 317 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    2070 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3630.3 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    335 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    60 mg
  • Magnézium
    267 mg
  • Foszfor
    2252 mg
  • Nátrium
    464 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.2 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1163.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19974 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    99 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    279 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    92 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    66 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3812 micro
  • Kolin:
    1285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19740 micro
  • α-karotin
    331 micro
  • β-karotin
    2584 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    5386 micro
  • Lut-zea
    7690 micro
Összesen 1266 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    248.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1366 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1350 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    177 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    368 micro
  • Lut-zea
    526 micro
Összesen 87 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a csirkemájat és fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Rátesszük az apróra vágott fokhagymát, a felkockázott paradicsomot és lefedve 10 percig pároljuk.
  4. A zöldborsót (én fagyasztottat használtam) is rázúdítjuk és készre főzzük.
  5. Tálalhatjuk párolt rizzsel vagy burgonyapürével is.
  6. Köret nélkül "fehérjenapon" a diétázóknak.
  • Receptkönyvben: 235
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 85
  • Össznézettség: 66206
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 20.

Ajánló

Egyszerű, gyors és ízletes ebéd vagy vacsora.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldborsós csirkemájragu
Gubigabi 20 recept

Nagyon szeretjük a csirkemájat minden formában. Baconbe tekerve sütve, hagymás raguként, resztelve. Most valami újra vágytam, íme az eredmény. Nagyon finom lett. A lényeg a friss máj és a zsenge zöldborsó (konzerv kizárva).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek