Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsófőzelék ahogy Niki készíti

Zöldborsófőzelék ahogy Niki készíti
Zöldborsófőzelék ahogy Niki készíti
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi házias ízű, friss, könnyű főzelék azokra a napokra, mikor túl sok húst ettünk, és valami könnyűre vágyunk. Tökéletes.:)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajban pici vízzel megpároljuk lefedve a borsót.
  2. Ha megpuhult, rászórjuk az ételízesítőt és a lisztet, elkeverjük, és felöntjük a vízzel és a tejjel.
  3. Beledobjuk a húsleveskockát, és felfőzzük.
  4. Fasírttal, sült kolbásszal, esetleg sült virslivel melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 21
össznézettség: 36 087
elküldve: 4
receptkönyvben: 52
elkészítve: 8/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Niki44

Mióta szakács: 2012.11.10.
53 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

borsófőzelék, zöldborsófőzelék, habart borsófőzelék

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

terranova56
terranova56 Sun, 2017-04-16 14:18

Működik a recept, mondjuk csak a felét csináltam meg, de sikerült
Köszi a receptet

226
zöldborsó 1 kg
finomliszt 4 ek
tej 4 dl
víz 5 dl
ételízesítő 1 teáskanál
leveskocka 1 db
napraforgó olaj 1 ek